İstanbula Yakın Hafta Sonu Gezi Yerleri

İstanbula Yakın Hafta Sonu Gezi Yerleri

SAPANCA GÖLÜ ! 

 İstanbul'a yakın tatil yeri önerileri denilince akla ilk gelen yerlerin başında Sapanca yer alır. Sapanca Gölü etrafında yürüyüş yapabilir, yürüyüş sonrasında göl etrafında bulunan oturma alanlarında manzaraya karşı kahvaltı yapabilirsiniz. Ayrıca Maşukiye bölgesinde kahvaltı mekanları ile öne çıkarken köy kahvaltısı serpme kahvaltı seçenekleri ile sunuluyor. 

sapanca-gölü

İĞNEADA LANGOZ ORMANLARI ! 

 Hem orman ile içiçe olmak hem de gitmişken  bir deniz havası alayım diyorsanız  rotanızı İğneada 'ya çevirmeniz yeterli oluyor. 

 Dünyada ender bulunan Langoz ormanları  İğneada aynı zamanda tertemiz denizi ve kumsalı ile günübirlik tatilcilerin favori mekanları arasında bulunuyor. 

iğneada-tatil-önerileri

AĞVA ! 

 Ağva İstanbulda günübirlik gezmek için de en çok tercih edilen bölgeler arasında yer alıyor. Muhteşem doğası ve güzelliği ile öne çıkan Ağva gezilecek yerler ile de fark yaratıyor. 

 Göksu Nehri ve Yeşilçay Nehri arasında bulunan Ağva nehir manzaraları, koyları, şelaleleri ve mağaraları ile doğa tutkunlarına sayısız seçenekler sunuyor.

ağva-manzarası

MUDANYA! 

 Yemyeşil ormanları ile doğallığını korumayı başaran ender büyükşehirler arasında yer alan Bursa'nın Mudanya ilçesi unutamayacağınız bir deneyim yaşamayı vadediyor. Mudanya Bursa'nın en eski limanlarından biri olarak öne çıkıyor. Mudanya'da cumbalı ahşap evler, denize girilebilecek temiz plajlar, tarihi konaklar, tadını asla unutamayacağınız deniz ürünleri ve mezeleri ile günübirlik turlarla da ziyaret edebileceğiniz yerler arasında bulunuyor.

mudanya

Whatsapp Telefon
UA-211778099-1